Bejelentés


Házi praktikák, fortélyok Jól bevált háziszerek, praktikus tippek


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek


Linkek 

Glitter képek

Bármelyik háziasszony találhat odahaza a konyhájában legalább két olyan háztartási alapanyagot, amiről eddig talán nem is gondolta, hogy foltügyben  gyógyulásban a legjobb elsősegély lehet.

Volt idő, mikor még az üzletek polcai nem roskadoztak a tisztítószerek ezreitől. Ennek ellenére dédanyáink idejében is léteztek tiszta, csillogó edények, evőeszközök, volt hófehér ing, abrosz.

Olykor, odaég az ebéd, vasalónkra ráragad a műanyag blúz ujja, a gyerek kiborítja a tintatartót és este a párunk vörösborral pecsételi össze hófehér abroszunkat...

Hogy minden gyorsan visszaálljon eredeti rendjébe 

olyan  ötleteket  házi praktikákat gyűjtöttem össze, amelyek sokkal közelebb állnak a természetes, környezetbarát tisztításhoz, szépítkezéshez, mint napjaink mérgező hatású vegyszerei.

Ha van odahaza:

citrom, ecet, tej, só, vagy szódabikarbóna,sütőpor minden ügyetlen malőrt hosszabb vagy rövidebb idő alatt orvosolhatunk.

Régi házi-praktikákat , talán sokan ismertek.

Kérlek benneteket ,ha vannak hasonló praktikáid ,ötleteid,küld el őket a gyűjteményembe.

Google PageRank


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!